Дъщерята на фермер помагала на родителите си, като събирала зрялото цвекло

...
Дъщерята на фермер помагала на родителите си, като събирала зрялото цвекло
Коментари Харесай

Уникална операция: Братя спасиха от смърт красива комбайнерка, замразиха скалпа ѝ за 53 часа, а после...

Дъщерята на фермер помагала на родителите си, като събирала зрялото цвекло в комбайна и нищо не предвещавало проблеми, до момента в който един злополучен ден камък не се заклещил сред колелата, пише  Zdrave.to.

Бинзаз Серцелик слязла от кабината, с цел да реши казуса. Докато момичето се опитвало да вземе камъка с пръчка, косата й попаднала в механизма. В резултат на това машината изтръгнала голяма част от скалпа на жертвата, оповестява The Sun, представен от Блиц.

Инцидентът се случи в провинция Усак в Западна Турция. 22-годишната Бинзаз споделя, че е отишла да посети родителите си, с цел да им помогне при семейството.



" В този момент, когато извадих камъка, вятърът духна и събори превръзката от главата ми. В резултат на това косата стартира да се навива на водещия винт и аз се държах с цялата си мощ, тъй че и тялото ми да не стигне там. ", споделя Бинзаз.



Момичето не видяло нищо от кръвта, която рукнала от главата й. Но макар ужасните пострадвания тя въпреки всичко съумяла да изключи комбайна и да се прибере у дома. Бащата незабавно завел щерка си в болничното заведение. Лекарите се страхували, че няма да могат да спасят жертвата, само че за благополучие братята я намерили откъснатата част от скалпа и я прибрали в камерата. Благодарение на това кожата съумяла да се зашие, макар че минали повече от 50 часа след случая.



Операцията траяла седем часа, а в този момент момичето е на път да се възстанови изцяло. Косата й пораства постепенно, а самата Бинзаз се усмихва от болничното легло./



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР